Om oss

Tänk vad en grön planta kan göra...........

2001 fick jag, Kerstin, för första gången höra talas om Forever via en kvinna som presenterade produkterna och företagets möjligheter. Jag sa blankt nej när hon frågade om jag ville bli en i hennes team.

Någon vecka senare använde jag gellyn, som jag fått prov på, och bestämde mig på 10 minuter att "detta vill jag veta mer om". Sedan dess har jag använt produkterna själv och rekommenderat min familj och vänner att använda dem.

Det dröjde till 2010 innan jag började jobba med Forevers härliga produkter och 2012 bildade jag och min sambo Alve vårt företag.

Du kan träffa oss på olika marknader runt om i Sverige men vi har även presentationer hemma hos oss eller hos dig om du önskar. Nu i Coronatider håller jag presentationer via nätet. Vi kommer överens om från vilket forum som passar just Dig.

I sortimentet finns allt du behöver inom kosttillskott, kroppsvård och till din träning. Jag hjälper dig gärna att hitta rätt produkter för just dina behov och du är varmt välkommen att kontakta mig för en produktvisning eller mer information om möjligheten att starta en egen verksamhet och arbeta tillsammans med oss!

Fördelen med att jobba med Forevers produkter är att du är platsoberoende, du kan jobba i 160 olika länder. Hur mycket, det bestämmer du själv.

Kerstin och Alve

Aloe Vera Huset AB

Kontakta mig